Desenes de músics fan la “despertà” de la romeria de Catí a casa

El romiatge enguany no arribarà caminant a Sant Pere de Castellfort però sí ho fa amb música

Els membres de la Unió Musical Catinenca “sota la batuta del nostre director Dani Ibáñez i els cantadors de la romeria 2020 (Vanessa i Àngel), hem volgut apropar-vos la Despertà de Sant Pere fins a les vostres cases”, han apuntat a les xarxes socials.

Ho han fet amb un vídeo per a que Catí sone igual com si fora un primer dissabte de maig. “Us el volem dedicar a tots els catinencs i catinenques, així com als aficionats que, any rere any, ens visiteu i formeu part de la romeria. Amb ell també volem reconéixer el treball incansable de la Junta Directiva de la Rogativa a Sant Pere de Castellfort i de l’Ajuntament de Catí”.

Amb aquest audiovisual editat per Jesús Adell, “des de la Unió Musical Catinenca desitgem que us agrade molt i us enviem una forta abraçada per superar aquest confinament! Tot passarà i tot anirà bé!”

Directe