El Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornarà a partir del 6 de maig i en una nova ubicació

L’horari serà de 8.00 a 13.00 hores.

Una imatge d'arxiu del mercat del dimecres

El tradicional Mercat del Dimecres tornarà a Benicarló a partir del 6 de maig, però només la secció d’alimentació, és a dir, les parades de fruita i verdura. La Regidoria de Comerç treballa des de fa dies per tal de confeccionar un pla de seguretat que permeta garantir el distanciament social entre les parades i els clients i així evitar acumulacions.

La primera decisió ha estat traslladar el Mercat a la plaça de la Constitució, un espai molt més ampli que els voltants del Mercat Central, on tradicionalment s’establien les parades de fruita i verdura.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha assegurat que «el Mercat es farà amb totes les garanties de seguretat, tant per als paradistes com per als clients» i ha detallat que «es farà una delimitació perimetral amb tanques i les parades estaran separades tres metres una de l’altra». A més, hi haurà una separació delimitada entre la parada i la persona compradora i totes les parades disposaran de gel desinfectant.

A partir del 6 de maig, i mentre no es modifiquen les condicions i les exigències de seguretat, el Mercat del Dimecres de fruita i verdura s’ubicarà a la plaça de la Constitució en horari de 8.00 a 13.00 hores. De moment, han confirmat la seua assistència 13 parades, la majoria productores de la zona que vendran productes de collita pròpia.

Per tal de tranquil·litzar, tant a les persones venedores com a les consumidores, la regidora ha remarcat que «l’Ajuntament garantirà el compliment de totes les mesures de seguretat que s’han dictat des de la Generalitat».

Directe