Cinctorres realitza un vídeo on mostra com es viu el confinament

A banda, l'ajuntament espera poder celebrar les romeries més avant

Video Thumbnail
Cinctorres realitza un vídeo on mostra com es viu el confinament
A banda, l'ajuntament espera poder celebrar les romeries més avant

Cinctorres ha fet un vídeo sobre l’activitat que està vivint la localitat durant aquests dies on es pot veure els seus carrers i allò que fan els seus veïns a casa i en quant ixen a aplaudir cada vesprada. A més d’activitats laborals que es segueixen realitzant i les mesures de seguretat que es prenen.

A més, també es demana que envien records, fotos i vídeos de les romeries que hauria viscut la localitat aquest cap de setmana.
La participació dels veïns ha estat molt bona i ja es pot veure per les xarxes socials.

Tot i que no es podrà pujar a Sant Cristòfol ni visitar la Mare de Déu de Gràcia aquest cap de setmana l’ajuntament espera poder celebrar-ho en un altre moment i que la festivitat de la patrona del poble tinga majorals.

Directe