Morella i Vilafranca encara no tindran mercat aquesta setmana

Els primers edils han considerat que no compleixen els requisits per reobrir

Morella i Vilafranca encara no tindran mercat aquesta setmana
Una imatge d'arxiu del mercat de Morella

Tot i que a partir d’aquest mateix dijous 30 d’abril ja es permetia que els mercats no sedentaris es tornaren a realitzar al conjunt del País Valencià, tant Morella com Vilafranca han decidit que amb ambdues poblacions de moment no tornaran a fer-se.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Els dos ajuntaments coincideixen en que les característiques que es demanaven per la seua reobertura no es podien complir i per tant seguiran sense mercat. Ripollés ha explicat que tornarà el mercat de Morella però cal esperar unes setmanes més per veure com evoluciona la situació.

En aquesta plaça es fa tradicionalment el mercat de Vilafranca

Aixímateix, Sílvia Colom, alcaldessa de Vilafranca també ha considerat que encara no és el moment de reobrir el seu mercat que es fa a Plaça d’en Blasc i el carrer Sant Miquel, llocs cèntrics de Vilafranca i s’espera que la localitat puga tornar prompte a la localitat amb les garanties de seguretat per a tots els veïns. Fins a l’arribada d’aquest Estat d’Alarma, poques vegades es recorda la suspensió del mercat a Vilafranca, de no ser per motius meteorològics.

Directe