Els bombers faran feines de desinfecció de forma periòdica

S'uneixen a la feina que ha fet fins ara l'ajuntament

Els bombers faran feines de desinfecció de forma periòdica

El Consorci Provincial de Bombers continuarà amb els treballs de desinfecció que està realitzant a tots els municipis del territori. Es tracta d’una mesura de suport als ajuntaments que en les darreres setmanes han fet un gran esforç per mantenir unes ciutats netes i sobretot segures.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha agraït la bona disposició per part dels bombers, que aquest mateix matí s’han traslladat fins a Vinaròs per informar de les tasques que desenvoluparan. En aquest sentit, Alsina ha destacat que “des de l’inici de l’estat d’alarma s’ha fet un gran esforç en feines de desinfecció a la ciutat, que a partir d’ara, comptaran amb el suport dels bombers”.

L’alcalde insistia que cal continuar amb totes les mesures preventives i no abaixar la guàrdia per garantir una desescalada segura i amb garanties, tal com a previst el Govern Central.

Directe