Així serà la selectivitat d’enguany, amb quatre conselleries implicades

Justícia, Sanitat, Innovació i Educació es coordinen per al correcte desenvolupament de les proves

Una prova de selectivitat / Foto: Generalitat Valenciana

La Generalitat treballa en un desplegament logístic sense precedents per a l’organització i correcte desenvolupament de les Proves d’Accés a la Universitat, que es desenvoluparan els dies 7, 8 i 9 de juliol en la Comunitat Valenciana i a la qual està previst que es presenten al voltant de 20.000 estudiants.

La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, han mantingut aquest dimecres una reunió per videoconferència, a la qual també han assistit el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, la secretària autonòmica d’Universitats i Recerca, Carmen Bevià, així com els directors generals de Salut Pública, Ofelia Gimeno, i de Centres Docents, Joaquín Carrión.

En la trobada, s’han estudiat les necessitats que requereix la realització de les proves, així com les mesures que cal adoptar per a garantir la salut i la seguretat de totes les persones que intervenen a les PAU.

En aquest sentit, s’han analitzat les recomanacions sanitàries de separació entre estudiants durant la realització de les proves, així com la posada en marxa de protocols de desinfecció i neteja, abans de la realització de les PAU i després de cada jornada d’exàmens.

Reunió telemàtica per preparar les proves de la PAU

A més, la Generalitat repartirà màscares i gels hidroalcohòlics per a la protecció, tant de l’alumnat com del professorat i de la resta de persones que participaran en l’organització i desenvolupament dels exàmens.

Carolina Pascual ha agraït a les conselleries la seua disposició i col·laboració per a coordinar amb suficient temps d’antelació la realització de les proves i ha destacat la labor de coordinació que hi ha entre elles per a garantir la salut i la seguretat perquè es desenvolupen en condicions òptimes.

En aquest sentit, la Comissió Gestora de les PAU es reunirà aquest dijous per a continuar amb la labor de coordinació de les proves, així com per a decidir els espais idonis en els quals es desenvoluparan.

Directe