54 xiquets de Cinctorres ja tenen la seua mascareta

Les zones infantils es troben totalment tancades tal i com indica l'Estat d'Alarma

54 xiquets de Cinctorres ja tenen la seua mascareta

L’Ajuntament de Cinctorres repartia entre els més menuts del municipi mascaretes infantils homologades. L’operació tenia lloc el passat diumenge pel matí i servia per dotar d’aquest material de protecció a tots els xiquets i xiquetes del poble. Va ser el propi Ajuntament qui va anar per les cases repartint mascaretes per tal d’evitar reunions de gent a edificis municipals per repartir-les.

El material ha estat donat per Hilaturas Temprado i també es recorda des de l’Ajuntament de Cinctorres el mètode per rentar aquestes mascaretes homologades.

Video Thumbnail
S'han repartit mascaretes per als xiquets de Cinctorres
L'Ajuntament de Cinctorres repartia entre els més menuts del municipi mascaretes infantils homologades. L'operació tenia lloc el passat diumenge pel matí i servia per dotar d'aquest material de protecció a tots els xiquets i xiquetes del poble. Va ser el propi Ajuntament qui va anar per les cases re
Mireia Mestre és l’Alcaldessa de Cinctorres

Les zones infantils es troben totalment tancades tal i com indica el Real Decret de l’Estat d’Alarma a l’igual que les instal·lacions esportives. A Cinctorres s’està respectant al màxim totes les indicacions sanitàries i des de l’Ajuntament es mostra molta satisfacció amb el comportament dels seus veïns i veïnes a les primeres jornades en la que els xiquets poden eixir al carrer.

Cinctorres, amb aquesta donació, ha fet possible que tots els xiquets i xiquetes del poble compten amb mascaretes homologades per poder eixir al carrer amb més garanties després d’haver superat un confinament de 43 dies a les seues cases.

Directe