La importància de les relacions familiars positives

Una reflexió de "Vilafranca es queda a casa" per al confinament

Video Thumbnail
Relacions familiars positives (Clàudia Fabregat)
Mitjançant el Canal de Youtube 'Vilafranca es queda a casa', els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports han volgut fer una reflexió al voltant de la importància de les relacions familiars positives, ajudant a potenciar-les. És una de les diferents propostes que des de la Mancomunitat

Mitjançant el Canal de Youtube ‘Vilafranca es queda a casa’, els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports han volgut fer una reflexió al voltant de la importància de les relacions familiars positives, ajudant a potenciar-les. És una de les diferents propostes que des de la Mancomunitat arriben en aquesta època de confinament per la pandèmia de la covid-19 i amb activitats d’aquestes característiques es vol contribuir també amb la programació cultural de Vilafranca.

Video Thumbnail
La importància de les relacions familiars positives
Mitjançant el Canal de Youtube 'Vilafranca es queda a casa', els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports han volgut fer una reflexió al voltant de la importància de les relacions familiars positives, ajudant a potenciar-les. És una de les diferents propostes que des de la Mancomunitat
Clàudia Fabregat és Psicòloga Serveis Socials de la Mancomunitat

Des dels Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports es considera fonamental potenciar les relacions familiars i les gestions emocionals davant d’un fenomen com el que estem vivint amb els confinaments pel Coronavirus.

Els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports continuen treballant a ple rendiment i atenent telefònicament al 964440306, derivant-se els cridades telefòniques a les diferents àrees de Joventut, Igualtat o als propis Serveis Socials.

Directe