La importància de les relacions familiars positives

Una reflexió de "Vilafranca es queda a casa" per al confinament

Mitjançant el Canal de Youtube ‘Vilafranca es queda a casa’, els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports han volgut fer una reflexió al voltant de la importància de les relacions familiars positives, ajudant a potenciar-les. És una de les diferents propostes que des de la Mancomunitat arriben en aquesta època de confinament per la pandèmia de la covid-19 i amb activitats d’aquestes característiques es vol contribuir també amb la programació cultural de Vilafranca.

https://vimeo.com/289880522
Clàudia Fabregat és Psicòloga Serveis Socials de la Mancomunitat

Des dels Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports es considera fonamental potenciar les relacions familiars i les gestions emocionals davant d’un fenomen com el que estem vivint amb els confinaments pel Coronavirus.

Els Serveis Socials de la Mancomunitat Comarcal Els Ports continuen treballant a ple rendiment i atenent telefònicament al 964440306, derivant-se els cridades telefòniques a les diferents àrees de Joventut, Igualtat o als propis Serveis Socials.

Directe