Vilafranca reprèn l’activitat cultural, però per Youtube

És una nova forma de programar activitats adaptades al confinament pel coronavirus

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha anunciat la nova programació cultural al municipi que arribarà mitjançant un canal de Youtube i que s’enceta aquest mateix cap de setmana. Donada la situació de l’Estat d’Alarma i el confinament que es manté per la pandèmia de la COVID-19 es prenia aquesta decisió.

Tot indica a que encara es tardarà molt a poder programar com es feia habitualment i d’aquesta manera s’oferiran continguts per a totes aquelles persones que els vullguen seguir. A més, des de l’àrea de Cultura ja es compta amb més activitats programades per a les properes setmanes.

Activitats per
al 25 i 26 d’abril

‘Vilafranca es queda a casa’ compta per a aquest dissabte 25 d’abril amb moltes activitats programades al canal de Youtube. Espais curts amb els que es tocaran temes ben diferents. Dissabte a les 11h s’obri la programació amb una recepta de cuina amb el cuiner vilafranquí Bruno Morraja i a les 12h. Contacontes PUM PUM i presentació del llibre a càrrec del mestre de Primària, Óscar Fabregat. Per la vesprada a les 17h. Concert en cústic de Cecilia Tena, estuadiant de música al Conservatori del Liceu, a les 18h. Tutorial d’Amigurami amb Anna Folch, creadora d’objectes amigurami i a les 19h. Tardeo musical-Sessió al Perxi aamb el tècnic de só i il·luminació Sergi Altaba.

Diumenge continua la programació de ‘Vilafranca es queda a casa’ al Canal de Youtube a les 11h amb esport, ‘Entrena tot el cos’ amb Pablo Andrés, tècnic esportiu. A les 12h. Relacions familiars positives amb Clàudia Fabregat, psicòloga de intervenció social de la Mancomunitat Comarcal Els Ports. A les 17h, s’anuincia una tutorial d’introducció al Dibutx amb Javier Soligó, estudiant de Belles Arts i a les 18h. Rosario Milián, professora jubilada i membre del Club de Lectura recomparà un llibre. La programació es tancarà a les 19h amb un concert de ‘Cançons d’Artiga’ amb Adrián Bayot, Santi Vicente, Sergio Altaba i Zaira Fabregat.

Una programació cultural 100% vilafranquina que arriba per encetar ‘Vilafranca es queda a casa’ amb el Canal de Youtube durant dissabte i diumenge.

Directe