L’ajuntament repartirà mascaretes als xiquets

Podran eixir a passejar a partir del diumenge acompanyats d’una persona adulta

L’ajuntament repartirà mascaretes als xiquets
No podran accedir a les zones de jocs

Continua l’Estat d’Alarma i de confinament i Morella ha conegut les noves indicacions que permetran eixir als xiquets i xiquetes a passejar a partir del diumenge 26 d’abril. D’aquesta manera, l’ajuntament prendrà algunes mesures per a garantir aquesta activitat d’una manera segura i que evite el risc de contagis. Així, es repartiran mascaretes a les xiquetes i xiquets a partir de la setmana que ve i l’Albereda comptarà amb una senyalització especial que permeta complir amb la distància de seguretat entre les persones.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “a partir del diumenge podran eixir passejar pel carrer les xiquetes i xiquets i Morella ha d’estar preparada per a garantir la seguretat i evitar contagis”. L’edil ha explicat que “la setmana que ve repartirem mascaretes i la Policia Local exercirà un paper molt important en l’explicació de les mesures i de control perquè es complisquen”.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Rhamsés ha recordat que “les indicacions bàsiques de seguretat i rentar-se les mans de manera freqüent i mantindré la distància de seguretat s’han de seguir per a evitar nous contagis del virus en esta nova fase de l’Estat d’Alarma, ja que continuem en confinament a casa”. Com ha indicat el Ministeri de Sanitat, les eixides estaran permeses als i les menors de 14 anys a partir del diumenge.

▸ Cal seguir les següents indicacions:

⌙ El passeig tindrà una durada d’1 hora entre les 9.00 h i les 21.00 h.
⌙ La distància màxima serà a 1 quilòmetre de la vivenda.
⌙ Un adult pot acompanyar fins a 3 xiquets i xiquetes que convisquen en el mateix àmbit familiar.
⌙ No es pot accedir a zones de jocs ni instal·lacions esportives.
⌙ Els xiquets i xiquetes no han d’acostar-se a altres xiquets i xiquetes.

▸ Recordem també les Mesures bàsiques de prevenció:

⌙ Distància interpersonal d’1-2 metres.
⌙ Rentat freqüent de mans.
⌙ Màxima higiene en zones públiques i privades.
⌙ Ús de mascareta quan no es puguen complir les mesures anteriors.

L’ajuntament de Morella va fer un primer repartiment de mascaretes als i les professionals i empreses que van tornar a l’activitat laboral el 14 d’abril. Així, aquest ha adquirit més mascaretes homologades, de manera que s’informarà la manera d’entregar-les a la ciutadania. En cas de necessitar-ne, cal dirigir-se a l’ajuntament de Morella a través del telèfon 964 16 00 34-1.

Directe