L’escola de música de Vilafranca forma ara on-line

Tant en les classes de llenguatge musical com en les d'instrument

L'escola de música, en una imatge d'arxiu

L’Escola de Musica de la Unió Musical de Vilafranca continua amb les seues classes en aquest periode de confinament a causa de la COVID-19 utilitzant les noves tecnologies per poder arribar als seus alumnes. En un primer moment es van parar les classes una setmana, si bé es decidia seguir endavant tant en les classes de llenguatge musical com en les d’instrument.

La situació actual amb els alumnes a casa permet un nou plantejament d’horaris per als professors i des de la Unió Musical de Vilafranca es troben contents en la reacció que ha hagut a les families amb aquest nou sistema de classes.

Diego García és el Director de l’Escola Música Unió Musical de Vilafranca

El que és evident és que la pandemia del Coronavirus ha generat una situació inèdita fins ara i serveis culturals i formatius com l’escola de música de Vilafranca han hagut d’adaptar-se a les circumnstàncies.

El Llenguatge Musical presentava un poc més de dificultats tècniques per poder desenvolupar-lo, ja que habitualment les classes es fan per grups. Malgrat això l’Escola de Música de la Unió Musical de Vilafranca solucionava també aquesta qüestió per poder fer les classes.

També es compta amb classes que es desenvolupen on-line i en directe i des de la Unió Musical de Vilafranca es pretén superar aquesta situació excepcional continuant amb el curs amb la màxima normalitat que siga possible dins de les dificultats existents. El curs 2019-2020 musicalment continua avant a Vilafranca malgrat la crisi sanitària que ens obliga a mantenir-nos a les nostres cases.

Directe