L’empresa SiglHogar cedeix a l’Ajuntament una màquina d’ozó per a desinfectar

Es farà servir per als vehicles de la Policia Local i la Brigada d’Obres

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benicarló compta des d’avui amb una màquina que permet convertir l’aigua mineral en aigua ozonitzada, és a dir, enriquida amb ozó, el desinfectant natural més eficaç que es coneix.

La màquina, que s’ha lliurat aquest matí a les dependències de la Policia Local i que posteriorment s’ha instal·lat a les oficines de la Brigada d’Obres, suposarà un avanç important en els treballs de desinfecció, atés que permet eliminar virus i bacteris en tan sols uns minuts.

L’encarregat de fer arribar la màquina fins a Benicarló ha estat un treballador del grup SiglHogar que resideix a Benicarló. SiglHogar, una empresa de publicitat personal amb seu a Múrcia, ha cedit la màquina durant un període de tres mesos, després del qual l’Ajuntament la podrà retornar o, si ho considera, podrà adquirir-la per a fer-ne un ús propi.

L’aigua amb ozó es farà servir per a desinfectar tots els vehicles que conformen la flota municipal, com els de la Policia Local o els de la Brigada d’Obres i Serveis.

L’ozó actua per contacte directe del producte amb la superfície que s’ha de tractar i actua contra virus, bacteris i patògens amb una eficiència del 99,6%, segons dades de la pròpia Organització Mundial de la Salut (OMS).

El producte és completament inocu i no deixa cap rastre químic o perjudicial per a les persones.

Directe