El Tirant lo Blanc reviu en un Sant Jordi confinat

Els membres de la Canyeta Literària de Morella llegeixen aquest clàssic valencià a les xarxes

Els membres de la Canyeta Literària, organitzadors del festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa també han celebrat, des de la distància, el dia del llibre amb una vídeo lectura. Tirant lo Blanc, la novel·la de cavalleries més important del segle d’or de les lletres valencianes ha sigut el relat elegit per aquest grup de lectors.

Els lectors han elegit una versió actualitzada de la novel·la de Joanot Martorell, i cada un des de sa casa, ens hi han endinsat en aquest viatge de cavallers i amor apropant-nos el moment en què Tirant s’enamora de Carmesina.

El vídeo també està disponible a les xarxes socials del festival Morella Negra per tal que tots puguem conéixer de la mà de cares conegudes aquesta història.

Directe