A partir de dilluns estaran ja les mascaretes a les farmàcies

Seran gratuïtes per als majors de 65 anys o col·lectius de risc

A partir de dilluns estaran ja les mascaretes a les farmàcies
Un dels avions de la Generalitat amb material sanitari de Xina

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat avui, durant la roda de premsa diària que ofereix per informar de la situació del coronavirus a la Comunitat Valenciana que serà el dilluns quan les farmàcies disposaran de les mascaretes gratuïtes que s’havien anunciat durant aquesta setmana per als majors de 65 anys o persones de risc.

En declaracions als mitjans, Barceló ha dit que “només vull que traslladen un missatge de tranquil·litat a la població i a les persones que van a ser beneficiàries d’aquestes mascaretes”, ja que ha apuntat que “no es tracta de retirar-les el dilluns”, ja que si estan confinades a casa i no han d’eixir al carrer “no necessiten aquesta mascareta”. “Y si tenen un familiar que puga anar a la farmàcia amb la targeta sanitària de la persona major per a obtindre la mascareta, no hi ha cap problema”.

La consellera demana “responsabilitat” ja que les mascaretes “no s’acabaran” i que no és necessari amuntegar-se a les farmàcies el mateix dilluns, sinó que es deu fer escalonadament “en dates successives”.

Directe