Morella reparteix material de protecció i reprèn algunes obres

Començarà una segona fase de millora de les instal·lacions de la piscina municipal

La piscina de Morella en obres, en una imatge d'arxiu

Avui es reprenen algunes de les activitats laborals a Morella, encara que continua l’Estat d’Alarma i el confinament provocat pel COVID-19. Així, aquest matí s’han représ les obres de millora de les instal·lacions de la Piscina Municipal de Morella, una segona fase després d’una primera actuació realitzada la temporada passada. Aquestes obres estaven previstes per al mes de març, però es van ajornar a causa de la situació actual. També la Brigada Municipal realitzarà, aquesta setmana, treballs de neteja i reparació dels desperfectes produïts durant els últims dies.

L’actuació a la Piscina Municipal consisteix en construir un nou depòsit de compensació i la millora de les instal·lacions. També es realitzaran actuacions en la zona de platja i jardí d’aquest recinte.

A més, la Policia Local durant el dia d’ahir i la jornada d’avui reparteix material de protecció a les empreses per a minimitzar el risc de contagi en aquestos llocs de treball. D’aquesta manera, les empreses i personal que torne a les activitats autoritzades han de seguir les bones pràctiques per a la prevenció del contagi i la resta de població, continuar a casa.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “a partir d’avui algunes activitats laborals tornen a funcionar, però cal recordar que continuem en Estat d’Alarma i cal continuar amb el confinament a casa per a previndre el contagi”. Així, l’edil ha destacat que “gràcies al bon comportament de totes i tots estem aconseguint una situació millor però no hem d’abaixar la guàrdia i seguir totes les indicacions de les autoritats”. Rhamsés també ha explicat que “s’han représ les obres de la piscina, encara que per a l’obertura caldrà esperar les indicacions i condicionaments que puguen haver-hi en els pròxims mesos”.

Finalment, ha mostrat el “condol per les defuncions que produeix el COVID-19, en el cas de la nostra ciutat a la residència”.

Cal recordar que l’ajuntament de Morella atén a la població a través del telèfon 964 16 00 34-1 i el correu electrònic ajuntament@morella.net amb un horari de 8.00 hores a 20.00 hores. A més, els Serveis Socials estan operatius a través del telèfon 964 16 00 34-5 des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores, especialment per a famílies vulnerables amb serveis d’ajuda a domicili, medicaments i aliments entre altres. El telèfon 609 89 14 88 de la Policia Local també està a disposició de la població.

Unitat Militar
d’Emergències

Durant la jornada d’avui la Unitat Militar d’Emergències (UME) torna a la localitat per a realitzar treballs de desinfecció a la Residència Sant Joan Baptista, així com tasques de suport en aquesta com han fet des que es van detectar els casos de COVID-19 en aquest centre sociosanitari.

Directe