El coronavirus deixa un nou mort al territori

Són ja 18 defuncions al Departament de Salut de Vinaròs en el total de la pandèmia

Roda de premsa de la Consellera de Sanitat, Ana Barceló

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut aquest dimarts per a actualitzar la informació sobre la incidència del coronavirus en la Comunitat Valenciana. Barceló ha destacat que s’han donat un total de 3.069 altes (266 des de l’actualització d’aquest dilluns): 284 a la província de Castelló, 1.198 en la d’Alacant i 1.587 a la província de València.

A més, s’han detectat 153 nous casos positius, que eleven a 9.213 el total de casos positius, dels quals 1.412 es troben ingressats a l’hospital i 305 d’ells en l’UCI.

Dels 153 nous casos positius, 17 es troben a la província de Castelló, 111 en la d’Alacant i 25 en la de València.

Per províncies, el nombre total de casos positius és de 1.133 a la província de Castelló (217 hospitalitzats, 37 d’ells en l’UCI), 3.323 a la província d’Alacant (417 hospitalitzats i 115 d’ells en l’UCI), i 4.752 a la província de València (778 hospitalitzats i 153 d’ells en l’UCI). A més, hi ha 5 casos que no s’han assignat encara.

El nombre de professionals de la Sanitat que han donat positiu en total és de 1.492 (186 a la província de Castelló, 594 en la d’Alacant i 712 a la província de València). De tots ells, han rebut ja l’alta 428 persones.

Fins a l’actualitat, s’ha produït un total de 907 defuncions en la Comunitat Valenciana: 113 a la província de Castelló, 347 a l’Alacant i 447 en la de València. El Departament de Sanitat de Vinaròs suma una nova mort des de les dades d’ahir.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 30.758.

Gràfic en temps real

Actualització de la situació
en residències

La consellera ha actualitzat també la situació de les residències de la Comunitat Valenciana. En aquests moments, hi ha casos positius en 98 centres (15 a la província de Castelló, 22 en la d’Alacant i 61 a la província de València).

▸ Residents que han donat positiu: 1.197
▸ Personal treballador que ha donat positiu: 271
▸ Residents que han mort: 295

Roda de premsa íntegra d’Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 23 residències en la Comunitat Valenciana:

▸ 4 a la província de Castelló: 1 en el departament de Vinaròs, 1 en el departament de l’Hospital General de Castelló i 1 en el departament de la Plana. La quarta residència pertany al departament de salut de Sagunt, encara que està situada en un municipi de la província de Castelló.
▸ 6 a la província d’Alacant: 2 en el departament d’Alcoi, 1 en el departament de la Marina Baixa, 1 en el departament de Sant Joan, 1 en el departament d’Elda i 1 en el departament de l’Alacant- Hospital General.
▸ 13 a la província de València: 1 en el departament de Sagunt, 2 en el departament Clínic-Malva-rosa, 4 en el departament de la Fe, 5 en el departament de Requena i 1 en el departament de l’Hospital General de València.

Directe