La mort d’un resident eleva fins a 13 les defuncions per coronavirus

Sanitat apunta a un total de 14 morts al Departament de Salut de Vinaròs

La mort d’un resident eleva fins a 13 les defuncions per coronavirus

A darreres hores de la vesprada d’ahir dissabte moria la residència San Juan Bautista de Morella un altre usuari, fet confirmat per l’alcalde de Morella en un missatge a les xarxes socials, apuntant que “ens tenim que agafar a les dades esperançadores de les altes i de la bona evolució de les xifres que esperem continue amb la màxima implicació social. Gràcies a totes les persones, que en circumstàncies tan complexes, esteu treballant per la salut, per la nostra seguretat, pel nostre dia a dia”, alhora que dona “una forta abraçada per a les seues famílies”.

Aquesta mort seria la número 13 en aquest centre de majors des del començament de la pandèmia. Altres tres defuncions que s’han donat en el darrer mes, en un principi, no estarien relacionades amb el coronavirus. Tot i això, les dades fetes públiques per Sanitat relacionades amb el covid-19 apunten a un total 14 morts pertanyents al Departament de Salut de Vinaròs fins aquest dissabte.

246 altes a la
província de Castelló

La Comunitat Valenciana ha registrat fins a aquest diumenge un total de 2.624 altes a persones amb coronavirus (335 més des de l’actualització d’aquest dissabte): 246 a la província de Castelló, 990 en la d’Alacant i 1.388 a la província de València.

A més, s’han detectat 263 nous casos positius, que eleven a 8.841 el total de casos positius, dels quals 1.447 es troben ingressats a l’hospital i 320 d’ells en l’UCI.

Dels 263 nous casos positius, 35 es troben a la província de Castelló, 140 en la d’Alacant i 88 en la de València.

Gràfic en temps real

Per províncies, el nombre total de casos positius és de 1.089 a la província de Castelló (232 hospitalitzats, 41 d’ells en l’UCI), 3.133 a la província d’Alacant (420 hospitalitzats i 121 d’ells en l’UCI), i 4.614 a la província de València (795 hospitalitzats i 158 d’ells en l’UCI). A més, hi ha 5 casos que no s’han assignat encara.

El nombre de professionals de la Sanitat que han donat positiu en total és de 1.476 (182 a la província de Castelló, 591 en la d’Alacant i 703 a la província de València). De tots ells, han rebut ja l’alta 385 persones.

Fins a l’actualitat s’han produït un total de 838 defuncions en la Comunitat Valenciana: 103 a la província de Castelló, 331 a l’Alacant i 404 en la de València.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 28.885.

En aquests moments hi ha casos positius en 101 centres (14 a la província de Castelló, 24 en la d’Alacant i 63 a la província de València).

▸ Residents que han donat positiu: 1.138
▸ Personal treballador positiu en aquests moments: 267
▸ Residents que han mort: 259

Avui dia, es troben baix vigilància activa de control sanitari 18 residències en la Comunitat Valenciana: 4 a la província de Castelló, 5 en la d’Alacant i 9 a la província de València.

Directe