Portell es queda sense cobertura de Movistar en ple confinament

"Ens sentim menyspreats perquè no han respost a la demanda perquè el reparen", ha lamentat l'alcalde

Álvaro Ferrer, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Portell ha fet una crida a a l’empresa Movistar perquè restableixi la cobertura de telefonia mòbil al municipi. L’alcalde, Álvaro Ferrer, ha denunciat la manca de servei per als abonats d’aquesta companyia i de la resta d’operadores que també reben la cobertura de Movistar.

“La situació és especialment delicada en aquests moments perquè els familiars que tenen a malalts a l’hospital únicament reben comunicacions a través de el telèfon mòbil i des d’ahir no poden perquè no hi ha cobertura”.

L’alcalde s’ha posat en contacte amb el servei d’avaries de la companyia telefònica però fins al moment no ha rebut una resposta positiva.

Álvaro Ferrer ha assenyalat que “per part de les operadores s’ha de prestar la mateixa atenció als nuclis poblats que a les zones rurals on la cobertura mòbil és especialment necessària durant aquests dies, més en la situació que estem vivint pel coronavirus”.

L’alcalde ha recordat que fa unes poques setmanes es va viure una situació semblant a Ares de Maestrat i tan sols es va solucionar després de les queixes de l’Ajuntament davant els mitjans de comunicació.

“Al nucli urbà de Portell no hi ha cobertura i si algú vol parlar per telèfon mòbil s’hauria de marxar a diversos quilòmetres de poble, cosa que no és possible a hores d’ara per la situació de confinament a què estem obligats”. El primer edil ha mostrat la seva confiança que la companyia atengui la demanda dels veïns i repari el servei de manera immediata. “Ens sentim menyspreats”, ha sentenciat Álvaro Ferrer.

Directe