És “Temps de lletres” i de confinament a la Biblioteca de Vilafranca

Es fan activitats lectores mitjançant les xarxes socials

El mes d’abril és el mes del llibre, celebració que sol associar-se principalment amb el dia 23, dia de Sant Jordi. En aquest any 2020 no es podran realitzar activitats culturals a les biblioteques, conferències o qualsevol tipus d’actes amb la presència de gent, entre altres coses perque continua decretat l’Estat d’Alarma.

La Biblioteca ‘Matilde Escuder’ de Vilafranca ha llançat diferents iniciatives amb el #Temps de Lletres, en la que s’aniran penjant diferents propostes al voltant del mes del llibre.

‘Frases d’escriptors que ens animen a la quarantena’ és una de les propostes que s’han llançat des de la Biblioteca ‘Matilde Escuder’ de Vilafranca i amb la que es pretén fer un recull de frases que puguen transmetre força i ànim al voltant dels llibres que s’estan llegint.

També s’ha aprofitat la presentació d’aquesta activitat lectora per al mes d’Abril per transmetre tranquil·litat als usuaris al voltant de les devolucions pendents de llibres i altres materials de la Biblioteca. No hi hauran sancions pels retards que es puguen produir davant d’aquesta situació generada per la Covid-19.

Encara que les portes de la Biblioteca de Vilafranca estiguen tancades es busca la col·laboració dels lectors i lectores mitjançant les xarxes socials amb ‘Temps de Lletres’ per continuar motivant i mantenint viva l’activitat en aquesta important font cultural de Vilafranca.

Directe