S’estan fent canvis a les pràctiques dels cicles formatius

La situació pel coronavirus ha obligat a variar la metodologia

Els alumnes del 2on curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà dedicat a l’Atenció de Persones en situació de Dependència que s’imparteix a l’Institut de Vilafranca es troben realitzant en aquest darrer trimestre del curs les pràctiques finals del cicle als diferents centres de treball. L’Estat d’Alarma decretat com a conseqüència del Coronavirus ha obligat a suspendre totalment aquestes pràctiques presencials iniciades a principis del mes de Març. És per això que s’ha hagut de canviar els sistema per fer aquestes pràctiques.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha marcat unes directrius per a les pràctiques del Cicle Formatiu amb aquesta situació tant especial que estem vivint. L’objectiu és que els alumnes puguen treballar en aquest concepte durant el període final del curs, tenint en compte també la important reducció d’hores que s’ha produït.

L’alumnat del Cicle Formatiu d’Atenció a Persones en situació de Dependència ja ha començat als darrers dies amb aquesta nova proposta per fer pràctiques des de casa.

Les autoritats educatives de la Comunitat Valenciana i com no, els centres volen que amb decisions com aquesta, els alumnes puguen treballar i comptar amb les pràctiques realitzades i validades sense acudir als centres de treballs per la situació generada per la Covid-19.

Pel moment es desconeix si es podran reprendre les pràctiques presencials als centres de treball en aquest curs per als alumnes del Cicle Formatiu de Vilafranca. Pel moment s’haurà de treballar des de casa tal i com ja ha començat a fer l’alumnat.

Directe