El grup Arcoiris dona 10.000 euros per a l’Hospital de Castelló

Uns diners del fons anual de promoció i obra social de l'empresa del Matarranya

El Grup d’Empreses Arcoiris del Matarranya s’ha bolcat en les últimes setmanes en el suport a iniciatives encaminades a pal·liar la situació provocada per la Covid-19. Una de les primeres iniciatives a les quals es van sumar va ser la impulsada pel Govern d’Aragó i la CEOE, #AragónenMarcha, a la qual van aportar 50.000 euros. També han col·laborat en fent diferents donacions a centres sanitaris i residencials.

GUCO l’empresa matriu del Grup d’Empreses Arcoiris compta amb uns fons anuals de promoció i obra social. Uns recursos que la junta ha decidit destinar a fer front la crisi sanitari provocada pel coronavirus. Arran de l’aparició d’un brot a la residència de Vall-de-roures i la voluntat del consistori d’adquirir testos per fer proves a residents i personal, des d’Arcoris han volgut involucrar-se fent una donació de 16,000 euros.

Juan José Moles és el director del Grup Arcoiris

Una altra de les últimes accions dutes a terme ha sigut la donació de 10.000 euros a la Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló, que ha previst destinar-los a la compra de material.

Pel que fa a l’activitat empresarial, tot i l’aturada del sector de l’hosteleria i la restauració, les empreses del grup Arcoiris continuen a plena activitat, per ser fonamentals en la cadena alimentaria i per garantir el consum actual i dels pròxims mesos. En este sentit han augmentat les mesures sanitàries amb controls de temperatura als treballadors i desinfecció diària de les instal·lacions.

Directe