Portell ha rebut el material de protecció enviat per la Diputació

Amb guants, lleixiu, gel higienitzant o mascaretes, entre altres

El municipi de Portell ja ha rebut tot el material que estava esperant de la Diputació de Castelló. Entre el material enviat hi ha guants, ulleres de protecció, monos, lleixiu, gel higienitzant i mascaretes de seguretat.

La majoria dels veïns de Portell ja compten amb mascaretes des de fa setmanes, ja que diversos habitants i empreses de la comarca dels Ports van confeccionar-ne de manera voluntària i les van repartir pels municipis. Tot i així, uns pocs veïns de Portell es van quedar sense i algunes de les mascaretes homologades enviades per la Diputació han anat destinades a aquestes persones.

La resta del material és per a ús municipal: la majoria serà utilitzat per la brigada municipal, que realitza serveis d’atenció domiciliària portant medicaments i aliments als veïns que no poden eixir per ser col·lectiu de risc. A més, la brigada també necessita protecció ja que realitza periòdicament feines de desinfecció dels carrers i elements urbans de Portell.

Directe