Les fortes pluges obliguen a tallar camins i carreteres arreu del territori

A Benicarló, Vinaròs, Vilafranca, Morella o Castellfort, entre altres

Les fortes pluges obliguen a tallar camins i carreteres arreu del territori
Fotos: Twitter

Les fortes pluges caigudes en els darrers dies han fet créixer rius i barrancs i, aquest dimecres s’han hagut de tallar alguns camins rurals per precaució, ja que aquests suposaven un perill per als conductors que tingueren que fer ús d’ells tot i el confinament.

Des de l’Ajuntament de Castellfort demanen precaució si s’ha de circular per la carretera que passa per l’ermita de la marededeu de la Font, ja que “hi ha hagut un despreniment a causa de les fortes pluges.

Al Baix Maestrat s’ha hagut de tallar l’antiga N-340 des de l’eixida de l’AP7 ja que ha quedat totalment sobrepassada per l’aigua de la pluja. A més l’Ajuntament de Benicarló informa com “ara mateix la situació dels camins i ponts és complicada. No sortiu de casa si no és imprescindible”, donat que “estan tancats tots els ponts i camins del terme excepte el de Sant Mateu, la carretera CV-135 i el Pont de Sant Gregori”, informen.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs s’avisa que “a causa de la pluja s’han tallat el Camí Ciutat Esportiva, el Camí Xivert (Zona Protectora El Cau), el Camí Càlig (Passera altura Venta Barana), la Ratlla del Terme Sant Jordi (Riu Cervol), la Passera Aiguadoliva (Hotel Crystal Park, el Camí Vell de Benicarló i la Via de servei de la N-340.

L’Ajuntament de Morella també ha assenyalat que hi ha diversos camins rurals tallats i, des de Vilafranca s’informa com “el camí rural Vilafranca-Portell està tallat al trànsit per la crescuda de la Rambla de les Truites”, pel que “queda prohibit el pas a tots els vehicles”

Directe