La residència de Morella dona les gràcies per les mostres de solidaritat rebudes

Diverses iniciatives els han fet aplegar material sanitari

Foto: Residencia San Juan Bautista

En un missatge publicat a la pàgina oficial de Facebook de la Residència Sant Joan Baptista de Morella, el personal dona les “gràcies, gràcies, gràcies” per les diverses mostres de recolzament que han rebut en aquestes darreres setmanes.

“Estan sent dies molt durs i volem agrair el recolzament rebut d’empreses, petits comerços, associacions de veïns, Gremis, associacions juvenils, d’iniciatives socials com “pantalles per a tots”… i particulars que estan donant material divers (bates, pantalles, mascaretes, guants,…) per a poder fer front al COVID-19”, apunten.

En el mateix missatge insisteixen en donar les gràcies “per totes les vostres mostres de recolzament”.

Directe