Hi ha 11 treballadors de residències contagiats en tota la província de Castelló

La consellera Barceló apunta que aquests centres estan en "vigilància activa"

La UME ha desinfectat de nou la residència aquest diumenge

Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, ha actualitzat aquest matí de diumenge les dades sobre la expansió de la pandèmia del coronavirus arreu de la Comunitat Valenciana. Des d’ahir dissabte hi ha 750 nous casos, dels quals 93 són a Castelló.

La província té 213 pacients ingressats, 37 d’ells en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI). Castelló ja suma un total de 25 defuncions, quatre més que ahir. L’altra cara, la de les altes, és de 8 a nivell provincial.

Ana Barceló és la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana

Fins a sis residències
afectades a la província

La consellera de Sanitat ha confirmat un total de 6 residències amb malalts de coronavirus a la província de Castelló amb 44 residents afectats. El nombre de treballadors contagiats d’aquestes residències de majors fins al dia d’avui és d’11 a Castelló i s’han produït dos morts en aquests centres. Des de Sanitat només es donen dades per províncies i no per comarques o pobles.

Aquest dissabte treballadors de la residència de Morella van penjar una pancarta on es podia llegir “Tot anirà bé”

Durant el matí de diumenge, una vegada més, els militars de la UME han desinfectat els voltants de la residència de Morella.

Ana Barceló ha ratificat que tenen baix “vigilància activa” les residències Sant Joan Baptista de Morella i Verge de Gràcia de Vila-real.

Directe