Cal tirar les escombraries de 20 a 22 per poder netejar els contenidors

Protecció civil tira la brossa de persones que ho necessiten

El camió de les escombraries, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Morella ha recordat la importància de respectar els horaris per a dipositar les escombraries de cada casa en els contenidors. Així, el consistori recorda que està prohibit tirar les deixalles en les zones habilitades fora de l’horari establert de 8 de la vesprada a 10 de la nit i que no es pot dipositar cap tipus d’objecte fora dels contenidors o espais indicats per aquest ús ja que es poden veure sancionats.

Aquesta petició es fa per civisme i per facilitar al màxim tant el treball de recollida d’escombraries com el dels serveis municipals de neteja i desinfecció de carrers i espais complicats i concurrents. Per això és molt important que els contenidors estiguen buits pel matí per a poder netejar-los bé. També es recomana a tots els ciutadans que cada vegada que vagen a aquest menester es fiquen guants de protecció per prevenir qualsevol possibilitat de contagi. Aquesta crida de civisme es realitza des del consistori morellà perquè s’han detectat alguns problemes puntuals que s’han de corregir.

Mentrestant, la brigada municipal està realitzant una neteja reforçada en els voltants d’aquestes zones i aprofundint en cada lloc on estan col·locats els contenidors.

La policia Local i la Guàrdia Civil han recalcat que el comportament ciutadà està sent molt respectuós i que no s’ha establert encara cap sanció.

Per la seua banda protecció civil està realitzant serveis de recollida de deixalles a les cases de tota la província de Castelló que així ho necessiten perquè no poder eixir de casa.

L’Ajuntament de Morella, mentrestant, està realitzant reforços de serveis a domicili per a evitar que aquestes persones vulnerables per la seua edat o en el cas de que sofrisquen alguna patologia isquen de casa. Especialment aquests serveis els està realitzant personal del centre de dia i de la mancomunitat i per aquest motiu s’han posat a la seua disposició habitatges gratuïts per a que no s’hagen de desplaçar.

Directe