Marie Claire fabricarà mascaretes i bates per a fer front al coronavirus

Es faran tant a la planta de Vilafranca com a la de Borriol

La Marie Claire, en una imatge d'arxiu

Marie Claire s’uneix a les empreses que centren els seus esforços per intentar ajudar al màxim davant d’un crisi sanitària com la que s’està patint a Espanya amb el Coronavirus. D’aquesta manera, l’empresa vilafranquina ha informat que fabricarà mascaretes i bates que puguen ajudar a disminuir els contagis entre la població, segons ha informat l’empresa.

Marie Claire, empresa líder a Espanya en la fabricació de calces i calcetins ha mostrat la seua intenció i voluntat en fabricar aquestos productes a les plantes de Vilafranca i Borriol. Per tal de desenvolupar la seua actuació, Marie Claire planteja dues línies de treball “tractant de trobar la millor més eficaç solució davant la falta de material d’aquestes característiques”, segons apunten des de Marie Claire.

Una d’elles passa per aprofitar les seues estructures i plantes de producció, realitzant actualment les proves necessàries per obtindre l’homologació de les mateixes per part de l’Institut Tecnològic de la Comunitat Valenciana, Aitex. També s’apunta des de
Marie Claire de les dificultats existents per trobar la matèria primera que complixca tots els requisits.

Al mateix temps, l’equip I+D de Marie Claire a Vilafranca es troba en fase de desenvolupament d’una mascareta amb propietats antimicrobianes i amb un tractament especial fluorocarbonat, que servirà per repel·lir els líquids. Des de l’empresa consideren que “encara no es pot considerar una mascareta quirúrgica, però pot ajudar a frenar els contagis”.

D’aquesta manera Marie Claire, a les seues plantes de Vilafranca i Borriol, ha iniciat la confecció de mascaretes i bates per intentar contribuir en la lluita contra la propagació de Coronavirus.

Directe