Les àrees d’Igualtat i Joventut de la Mancomunitat ofereixen propostes front al confinament

Si algú necessita assessorament en aquesta matèria es pot posar en contacte per diferents canals

Les àrees d’Igualtat i Joventut de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, recorden als ciutadans les funcions dels seus serveis, a més de presentar diferents propostes que s’ofereixen en aquestos temps díficils a causa de la pandèmia del Coronavirus. Des de l’àrea d’Igualtat es treballa amb les dues línies d’actuació principals i amb la preocupació deque el confinament a les cases puga destapar nous casos de violència de gènere.

Si algú necessita assessorament en aquesta matèria es pot posar en contacte amb els diferents canals de contacte amb la Mancomunitat i des de l’Agència d’Igualtat s’atendran les qüestions que es puguen plantejar.

Noves propostes des de l’àrea de Joventut en aquesta època en la que el millor per a lluitar contra el virus és quedar-se a casa. Socialitzar-se o llegir son algunes de les opcions que llança la Mancomunitat Comarcal Els Ports. També es considera oportú i primordial potenciar l’oci des de casa per part de l’ens comarcal amb una nova iniciativa.

Eines importants les que des de les àrees d’Igualtat i Joventut de la Mancomunitat es posen damunt de la taula en una època diferent com la que estem vivint en l’actualitat a causa del Covid-19.

Directe