Benicarló rep material preventiu procedent de les institucions i de donacions privades

Establiments com La Catalana, la Clínica Dental Benicarló o els bombers forestals han fet donació de diversos equips de protecció

L’Ajuntament de Benicarló i les residències de l’OACSE (el Centre Geriàtric, la Residència Sant Francesc i la Residència El Collet) estan rebent en les últimes hores nombrós material preventiu procedent de les institucions i també de donacions privades.

Al material que ha enviat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i també l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, se suma un allau de donacions privades que s’han produït en els últims dies.

Primer van ser les multinacionals Ineos Composites i IFF, i després s’han anat afegint altres empreses locals, com l’establiment de confecció i vestuari professional La Catalana, que ha fet donació al Centre Geriàtric de diversos equips de protecció formats per bates i casquets d’un sol ús. D’altra banda, Clínica Dental Benicarló ha donat quatre caixes de material quirúrgic format per uns 400 guants, casquets i mascaretes i unes 100 bates quirúrgiques.

Els últims a afegir-se a les donacions han estat els bombers forestals, que també han aportat mascaretes i guants per al Centre Geriàtric.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdà, s’han mostrat «molt agraïdes» per totes les donacions que estan rebent «que ens complementen tot el material que ens envia la Generalitat a través de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències». L’alcaldessa i la presidenta han constatat que els centres «treballen amb les mesures preventives adequades» i s’han referit també a «les mostres de suport que ens arriben tant per a les treballadores i treballadors dels centres com per als residents». Per acabar, han volgut remarcar la «professionalitat i responsabilitat de totes els treballadores i treballadors dels tres centres».

Directe