Els serveis socials de la mancomunitat continuen funcionant a ple rendiment tot i el Coronavirus

S'ha establert una línia d'actuació i pròximament s'encetaran campanyes informatives

Video Thumbnail
En marxa tots els serveis de la mancomunitat
La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha informat al voltant de tota la seua oferta de Serveis Socials i del fet de que continuen funcionant a ple rendiment en aquesta situació generada pel Coronavirus. Son moments complicats i els Serveis Socials de la Mancomunitat son molt importants per a la comarca

La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha informat al voltant de tota la seua oferta de Serveis Socials i del fet de que continuen funcionant a ple rendiment en aquesta situació generada pel Coronavirus. Son moments complicats i els Serveis Socials de la Mancomunitat son molt importants per a la comarca i intentaran aplegar a tots els municipis amb les seues atencions.

Els Serveis Socials en aquesta situació d’Estat d’Alarma continuen amb les seues funcions habituals i amb especial atenció a les persones més vulnerables i als casos de violència de gènere.

L’equip d’atenció dels Serveis Socials de la Mancomunitat ha establert una línia d’actuació i pròximament s’encetaran campanyes informatives.

Principalment les primeres atencions es realitzen vía telefònica donada l’actual situació sanitària a Espanya i es realitzen desplaçaments als domicilis en cas de ser necessari. A cadascuna de les zones de la comarca dels Ports es compta amb diferents telèfons d’atenció.

Es destaca també que es compta a cada municipi amb línees d’actuació diferenciades segons els casos i les diferents situacions que es poden presentar a cada poble dels Ports.

També altres serveis com Igualtat i Joventut de la Mancomunitat estan actius i coneixerem pròximament més detalls del seu funcionament.

Directe