Els serveis socials de la mancomunitat continuen funcionant a ple rendiment tot i el Coronavirus

S'ha establert una línia d'actuació i pròximament s'encetaran campanyes informatives

La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha informat al voltant de tota la seua oferta de Serveis Socials i del fet de que continuen funcionant a ple rendiment en aquesta situació generada pel Coronavirus. Son moments complicats i els Serveis Socials de la Mancomunitat son molt importants per a la comarca i intentaran aplegar a tots els municipis amb les seues atencions.

Els Serveis Socials en aquesta situació d’Estat d’Alarma continuen amb les seues funcions habituals i amb especial atenció a les persones més vulnerables i als casos de violència de gènere.

L’equip d’atenció dels Serveis Socials de la Mancomunitat ha establert una línia d’actuació i pròximament s’encetaran campanyes informatives.

Principalment les primeres atencions es realitzen vía telefònica donada l’actual situació sanitària a Espanya i es realitzen desplaçaments als domicilis en cas de ser necessari. A cadascuna de les zones de la comarca dels Ports es compta amb diferents telèfons d’atenció.

Es destaca també que es compta a cada municipi amb línees d’actuació diferenciades segons els casos i les diferents situacions que es poden presentar a cada poble dels Ports.

També altres serveis com Igualtat i Joventut de la Mancomunitat estan actius i coneixerem pròximament més detalls del seu funcionament.

Directe