Els veïns dels Ports es bolquen en la confecció de mascaretes

La iniciativa que s'està desenvolupant a diferents pobles de la comarca

Una iniciativa per confeccionar mascaretes s’ha posat en marxa a la comarca dels Ports, gràcies a la participació de moltes persones que de manera desinteressada volen col·laborar en la lluita contra el Coronavirus. Des de La Mata s’engegava la proposta en relació ja a un altra activitat desenvolupada a Vinaròs.

Al principi no es disposava de massa persones participant si bé poc a poc ha anat augmentant l’interès en aquesta iniciativa. Ja es compta amb grups de persones confeccionant mascaretes a diferents municipis de la comarca dels Ports.

De de la coordinació d’aquestos tallers de mascaretes que s’estan duent a terme a la comarca dels Ports es vol destacar que aquest material no està homologat i per tant no serveix per al personal sanitari.

També ens expliquen des de la coordinació com es realitzen les mascaretes i quin és el material que s’està utilitzant per fer-les. S’informa als interessats i interessades que tot el referent a aquesta iniciativa es pot trobar vía Facebook o bé amb les coordinadores de cada municipi.

Una iniciativa que a més de contribuir a la lluita contra la propagació del Coronavirus, serveix com a distracció per a les persones que la realitzen amb el confinament domiciliari imposat pel Govern i que probablement s’extendrà com a mínim fins a l’11 d’abril.

Directe