El COVID-19 modifica les línies d’autobús

La que comunica Morella amb Castelló està operativa dilluns, dimecres i divendres

Video Thumbnail
Línies autobusos
Les línies d'autobús que comuniquen la comarca amb la costa i les que ho fan entre els pobles de els Ports s'han vist modificades també arran de l'estat d'alarma pel COVID-19. Així, autos Mediterráneo ha informat de què la línia que comunica Morella amb Castelló es veu reduïda i a partir d'ara tan s

Les línies d’autobús que comuniquen la comarca amb la costa i les que ho fan entre els pobles de els Ports s’han vist modificades també arran de l’estat d’alarma pel COVID-19. Així, autos Mediterráneo ha informat de què la línia que comunica Morella amb Castelló es veu reduïda i a partir d’ara tan sols operarà els dilluns, dimecres i divendres sempre i quant no siguen festius.

L’autobús mantindrà les dues línies diàries habituals i eixirà aquests tres dies a la setmana des de Castelló a les 10:15 del matí i a les 15:30 per arribar a Morella a les 12:20 i les 17:40 respectivament. El que ix de Morella farà el propi a les 8 del matí i a les 13.30 de la vesprada per arribar a la capital provincial a les 10:10 i les 15:40 de la vesprada respectivament.

Per la seua banda, autobusos Altaba ha comunicat que la línia Iglesuela-Teruel es realitzarà els dijous, el de Cantavella- Alcorisa els dimarts i la Igulesuela-Alcañiz els dimecres. En els Ports la línia de Cantavella-Morella comunicarà ambdues poblacions els dilluns amb el servei que comunica la capital dels Ports amb Vinaròs o Castelló, la de Vilafranca-Morella serà els dimecres, Sorita-Morella els divendres. Així, Castellfort-Vilafranca serà el dilluns a demanda dels usuaris completant-se amb el servei de Castelló.

Directe