Benicarló activa un protocol de neteja dels contenidors

Es revisen i es reparen diàriament els contenidors amb obertura per pedal per a evitar que s’hagen de tocar amb la mà

La Regidoria de Medi Ambient ha activat un protocol per a mantenir els contenidors de Benicarló en les millors condicions d’higiene i seguretat. D’una banda, s’estan revisant i reparant diàriament els sistemes d’obertura per pedal per tal d’evitar que les persones que vagen a depositar brossa hagen d’obrir el contenidor amb la mà.

I, d’altra banda, s’ha incrementat la freqüència de neteja i s’han incorporat productes desinfectants. Pel que fa a la neteja, també s’estan desinfectant de forma específica els contenidors que es troben als voltants de les zones més sensibles, com les residències de gent gran i de persones amb discapacitat, les farmàcies, els supermercats, el Centre de Salut, la Policia Local o el Mercat Central.

Tres tipus de
servei de desinfecció

Ara mateix, la Regidoria de Medi Ambient, a través de l’empresa concessionària FCC, té en marxa tres tipus de servei de desinfecció per a poder cobrir tot l’àmbit urbà. D’una banda, la neteja i desinfecció per aigualeig (baldeo) per als paviments dels carrers.

D’altra banda, la desinfecció específica als llocs més sensibles (residències, farmàcies, supermercats, Centre de Salut, Policia Local o Mercat Central). I finalment, la neteja i desinfecció amb netejadora d’aigua a pressió (hidronetejadora) en paviments de places, voreres, mobiliari urbà i contenidors.

Per a poder dur a terme totes aquestes tasques, s’han hagut de doblar els torns dels equips de neteja. Cal recordar que Benicarló compta amb 1.100 contenidors repartits per tota la ciutat.

Directe