Ajornat el tercer Pro-Aplec, que estava previst pel 9 d’abril

La comissió continua treballant perquè es puga realitzar la festa comarcal el darrer cap de setmana de juliol

El tercer Pro-Aplec, que estava previst pel 9 d’abril, també s’ha vist afectat per l’actual situació d’emergència sanitària. Des de l’organització del XLII Aplec dels Ports es continuarà treballant per tal de buscar una nova data on poder realitzar tots els actes que s’havia programat.

D’aquesta manera la comissió no s’atura sinó que continua amb les tasques pertinents per poder dur a terme la festa com ara les comandes de nou merchandising i també el projecte cultural i intergeneracional que va començar a finals d’anys amb la col·laboració de les escoles i C.R.A.’S de la comarca i amb les diferents Unitats de Respir, amb l’objectiu de publicar un llibre de paraules, refranys i frases fetes dels nostres municipis.

Mirant cap a la festa comarcal per excel·lència es continuarà treballant perquè la celebració del XLII aplec dels Ports siga una realitat. De moment les dates es mantenen al 24,25 i 26 de juliol. Tot i això, caldrà ser pacients i veure com evoluciona la situació.

L’organització de l’Aplec assegura que seguirà treballant per la festa i anima a totes aquelles persones que estan treballant en aquests moments tan complicats perquè continuen endavant i alhora demana responsabilitat i solidaritat per fer front, tots junts, a aquesta pandèmia seguint les recomanacions higièniques i de restriccions de moviment.

Directe