Queda ajornada la selectivitat pel covid-19

Les proves encara no tenen data, segons expliquen des dels instituts de la comarca

El Govern, les comunitats autònomes i els rectors de les universitats espanyoles han acordat aquest dimarts ajornar els exàmens de la Selectivitat d’aquest any. La decisió s’ha pres tenint en compte la suspensió de les classes en plena vigència de l’estat d’alarma causada per la ràpida expansió del covid-19.

Les proves d’accés a la Universitat, que estaven previstes pel juny, sí que se celebraran aquest curs tot i que encara no hi ha data. De moment s’han ajornat un mes, seran al juliol, màxim el dia 10 encara que caldrà esperar i veure com evoluciona la propagació del covid-19. Mentrestant i seguint el pla Mulan els centres educatius continuaran oferint a distància tot el necessari perquè els alumnes es puguen preparar.

Per seguir el ritme de les classes els professors han adoptat mesures com realitzar conferències amb els alumnes per així, donar tot el temari i resoldre dubtes.

Amb l’ajuda de les noves tecnologies els centres educatius de la comarca dels Ports, continuaran organitzant-se per tal que l’aprenentatge continue des de casa.

Directe