L’IES Vilafranca utilitza les plataformes per fer ‘classe’

Les noves tecnologies són les principals aliades dels centres en aquests dies

L’IES Vilafranca també segueix amb la seua activitat docent des de casa amb alumnes i professors treballant distància i l’equip directiu des del propi centre. Des del divendres s’utilitzen les ferramentes de Conselleria com l’aplicació AULES i correus electrònics.

Durant aquesta quarantena els alumnes hauran de continuar amb els horaris habituals i fent les tasques que el professorat els indique. Aquestes tasques seran corregides mitjançant les plataformes però s’espera que es puga millorar el funcionament d’aquestes per a que no es col·lapsen.

Alguns dels professors del centre estan treballant mitjançant les videoconferències però de forma particular per a resoldre dubtes. Les classes per càmera web encara hauran d’esperar. Mentrestant els docents sí que estan interconnectats entre ells per a realitzar la coordinació de forma adient.

Roig desitja que s’acabe aquesta situació quan abans per la feina adient que els suposa i pel prejudici que reporta als alumnes.

Així, els dos IES de la comarca no han cessat la seua activitat igual que tampoc ho han fet els centres de primària.

Directe