Suspès el mercat dels dissabtes a Vilafranca

És una decisió presa per evitar entrada i eixida de gent al poble

La Plaça d’en Blasc i el carrer Sant Miquel, llocs cèntrics de Vilafranca i on cada dissabte es realitza el mercat presentaven un aspecte realment desertic en aquesta ocasió. Lliure de vehicles la zona, com sol ser habitual en la nit de divendres a dissabte per a que els venedors puguen montar les seues parades, aquest dissabte quedaria tot buit.

Poques vegades es recorda la suspensió del mercat a Vilafranca, de no ser per motius meteorològics i les recomanacions per l’Estat d’Alerta al país amb la propagació del Coronavirus obligava a pendre aquesta decisió per part de l’Ajuntament de Vilafranca. Una mesura que està d’acord amb altres recomanacions efectuades al voltant de la mobilitat de les persones, evitant entrades i eixides de gent al municipi.

Sílvia Colom és l’Alcaldessa de Vilafranca

En un principi, l’Ajuntament de Vilafranca indicava amb el seu sistema de missatgeria per WhatsApp, InfoVila que es mantenia la celebració del mercat setmanal. Finalment en la vesprada de divendres es decidia anul·lar la seua celebració aquest dissabte, per a un esdeveniment que no comptava amb cap indicació específica sobre la seua celebració o no per part de les autoritats.

Tots els dissabtes de l’any te lloc el mercat a la Plaça d’en Blasc i carrer Sant Miquel, sent traslladat els dos dissabtes de Festes d’Agost al carrer Santa Bàrbara. El sentit comú amb la situació d’alerta generada per la propagació del Covid-19 obligaven aquesta setmana a la seua suspensió.

Directe