La diòcesis de Sogorb-Castelló manté les misses

Amb importants normes i recomanacions als actes litúrgics pel coronavirus

La diòcesis de Sogorb-Castelló manté les misses

La Diòcesi de Sogorb-Castelló manté la celebració de les misses segons una circular que les Parròquies han rebut als darrers dies i per tant municipis com Vilafranca i Ares tenen les Esglésies obertes al culte actualment. Des de les dues Parròquies, el seu rector Salva Prades ha aprofitat per fer una crida a la responsabilitat individual de les persones davant d’una situació excepcional com la provocada pel Coronavirus.

Això si, les celebracions litúrgiques es continuen realitzant si bé la Diòcesi de Sogorb-Castelló ha demanat als fidels que cumplixquen amb una sèrie de normes tant en la pròpia celebració religiosa com en la ubicació de les persones a l’Església. Es recomana també que ni els més grans ni els xiquets i xiquetes acudeixquen a missa amb aquesta situació d’Estat d’Alerta.

Salva Prades és Rector Parròquia de Vilafranca

El rector Salva Prades ha anunciat que realitzarà les misses a la Parròquia de Vilafranca i que als darrers dies s’ha continuat fent les celebracions litúrgiques amb prou normalitat.

Aquest cap de setmana ha estat el 3er de la Quaresma i s’apropa ja clarament la Setmana Santa. Una època en la que les suspensions i restriccions a causa del Coronavirus encara poden ser molt possibles.

Sembla que la celebració de la Setmana Santa, que anirà des del diumenge 5 d’Abril (Diumenge de Rams) fins a la Pasqüa de Ressurrecció el diumenge 12 d’Abril es troba dins del periode en el que els Ajuntaments han informat de la celebració d’actes a la Conselleria de Sanitat. Una situació que actualment farà molt difícil la realització dels actes habituals.

Directe