Es fa una crida a la calma pel desabastiment als supermercats

A Sant Mateu els supermercats també s'han abuidat

En les darreres hores i després que el Govern hagi declarat l’estat en emergència, el nerviosisme s’ha intensificat. Davant la situació d’incertesa els comerços i supermercats s’han vist afectats. Prestatgeries buides, manca de productes i carros de compra plens fins dalt, així és com amaneixen a hores d’ara els supermercats d’arreu del nostre territori.

Durant el cap de setmana han estat molts els supermercats els que s’han quedat sense productes bàsics com l’aigua embotellada, el paper higiènic o el menjar enllatat.

Les autoritats criden a la calma a la població, insistint que el subministrament d’aliments dels mercats i supermercats està garantit. No obstant això, no tothom ha fet cas a la recomanació. Per això, es demana ser solidari amb altres consumidors i amb els treballadors i treballadores, tranquil·litat, fer un consum responsable i escalonat i evitar compres en excés.

Directe