“Passarem pels establiments a informar de recomanacions d’higiene”

Forcall i Cinctorres tanquen espais públics per precaució contra el coronavirus

“Passarem pels establiments a informar de recomanacions d’higiene”

Forcall, “en el marc de les actuacions extraordinàries amb motiu de l’extensió de la malaltia Covid-19 i seguint les indicacions de la conselleria de sanitat” des d’avui “estaran tancades les següents instal·lacions: llar dels jubilats, Unitat de Respir, Agència municipal de Lectura, guarderia i ludoteca, casal jove i gimnàs”. Així mateix “es demana a tota la població seguir les recomanacions establertes” i l’Ajuntament apunta que continuarà informant de qualsevol novetat.

A Cinctorres “hem adoptat les següents mesures de prevenció per recomanació de les autoritats sanitàries” i “a partir d’avui queden cancel·lades les classes de la Unitat de Respir i les Reunions a la Llar del Jubilat, ja que es tracta de col·lectiu de risc, de moment no hi ha data d’obertura”. A més, totes les classes de la Societat Musical Cinctorrana queden suspeses des d’avui i fins nou avís.

Seguint les recomanacions generals, es recorda que “tota aquella persona que tinga febra i tos ha de cridar al centre de salut de Forcall o al consultori de Cinctorres” i no acudir presencialment.

Des de l’Ajuntament cinctorrà també s’apunta que “passarem a informar d’altres recomanacions d’higiene per tots els establiments del poble”.

Directe