La Generalitat posarà caixers a 9 municipis dels Ports

Ares, Castellfort, Herbers, La Mata, Xiva, Olocau del Rei, Portell, La Todolella i Vallibona se'n beneficiaran

La Generalitat ha tret les bases reguladores de les subvencions destinades a la instal·lació i manteniment de caixers automàtics en pobles de l’interior.

Aquesta mesura pretén col·locar un caixer en un total de 120 municipis xicotets de l’interior de tota la Comunitat Valenciana que no compten amb serveis bancaris. Amb la intenció de que s’instal·len durant aquest 2020, Ares, Castellfort, Herbers, La Mata, Xiva, Olocau del Rei, Portell, La Todolella i Vallibona es veurien dintre del pla i comptarien amb un caixer automàtic per fer més fàcil la vida donant accessibilitat als veïns que no compten amb l’accés per ordinador o simplement per a treure diners.

Aquestes subvencions es finançaran a través del programa pressupostari de l’Agenda Valenciana Antidespoblament per un import total de 5.940.000 euros, distribuint-se aquest en quatre zones específiques del territori.

Directe