Turisme organitza visites guiades per a conéixer les Falles de ben a prop

La iniciativa té un preu de 7 euros per persona

Una falla, en una imatge d'arxiu

La Regidoria de Turisme, en col·laboració amb la Junta Local Fallera i les agències de viatges Ecuador i Viajes Halcón, ha coordinat la programació de visites guiades enfocades als monuments fallers que serviran per a conèixer des de dins el món faller i tot el que implica la construcció d’una falla. Les visites, que aniran a càrrec de guies turístics professionals, es podran fer els dies 14, 15 i 19 de març en horari de matí, a un preu de 7 euros.

Aquesta iniciativa, engegada fa ara tres anys, ha donat bons resultats i, per tant, enguany s’ha apostat per oferir-la de nou als visitants que rep la ciutat amb motiu de les Falles. Les visites inclouran la possibilitat de dinar en algun dels casals fallers, a un preu total de 17 euros, 10 per a xiquets. A banda, s’oferiran visites guiades fora de les dates establertes per a grups i en idiomes com l’anglès i el francès.

D’altra banda, la Regidoria de Turisme ha editat un fullet amb tota la informació d’interès sobre les Falles i la seua programació per a tots aquells visitants que rebrà la ciutat durant aquestes dates. Aquesta informació es facilita en valencià, castellà, anglès i francès, tenint en compte els principals mercats turístics que rep la ciutat.

La reserva de les visites es podrà realitzar directament per Internet, a través de la pàgina web evadirte.com.

Directe