El “Tractor amarillo” renaix des de Morella

Amb un nou videoclip rodat a la ciutat emmurallada amb Zapato Veloz

Video Thumbnail
ZAPATO VELOZ - Tractor Amarillo 2020 Videoclip oficial
Zapato Veloz ja ha publicat ja el nou videoclip del mític “Tractor Amarillo”. La formació ha reeditat aquesta coneguda cançó i recentment gravava part del seu videoclip a Morella. Un passeig en tractor per alguns masos del terme o una peculiar boda a la plaça de l’Arxiprestal. Zapato Veloz és un gru

Zapato Veloz ja ha publicat ja el nou videoclip del mític “Tractor Amarillo”. La formació ha reeditat aquesta coneguda cançó i recentment gravava part del seu videoclip a Morella. Un passeig en tractor per alguns masos del terme o una peculiar boda a la plaça de l’Arxiprestal.

Zapato Veloz és un grup que va comptar amb un gran èxit a la dècada dels 90, i ara, quasi 30 anys després, el productor J.M. Osuna contacta amb Javier Díaz, component original del grup, per iniciar una nova etapa amb les actualitzacions dels seus temes més coneguts.

Directe