El carrer de València s’obrirà al trànsit a mitjans de la setmana que ve

Les actuacions han tingut un cost de 190.189,56 euros

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha visitat aquest matí les obres d’urbanització del carrer de València, que està previst que s’acaben a principis de la setmana que ve. L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per les actuacions i ha declarat que «és una gran notícia que el carrer estiga urbanitzat, perquè aquesta era una de les obres que més ens preocupaven perquè ve de l’any 2003».

Miralles ha volgut agrair el treball fet pel Departament d’Urbanisme, l’empresa encarregada de les obres, els advocats, i la paciència dels veïns, perquè, com ha apuntat «aquesta actuació és un bon exemple de què per molt que hi haja una voluntat política, a causa de les dificultats tècniques no sempre és fàcil d’executar».

Les actuacions, que van començar el passat mes de setembre, finalitzaran a principis de la setmana que ve. A hores d’ara només queda asfaltar el carrer, que es farà demà, i dilluns es pintaran les senyalitzacions vials. A més, també es plantaran arbres a les voreres.

A causa del canvi de legislació, la secció del carrer de València és diferent respecte de la del carrer paral·lel, el del Doctor Coll. Les diferències suposen donar més prioritat als vianants, per la qual cosa les voreres són més amples i la calçada més estreta, encara que serà de dos sentits.

L’alcaldessa ha assenyalat que aquesta actuació tenia una dificultat afegida perquè, com ha recordat, «entre el carrer de València i el passeig Marítim hi havia una casa fora d’alineació que vam haver de comprar i enderrocar, però només la part de la casa que estava fora de línia, perquè el propietari no volia enderrocar-la sencera».

Les obres les realitza l’empresa Elecnor, S. A. per un import de 190.189,56 euros (IVA inclòs).

Directe