El Consorci de Bombers aprova 12 noves places

Abel Ibáñez subratlla la voluntat "que s’incorporen en el menor temps possible"

El Consorci de Bombers aprova 12 noves places

El Consorci Provincial de Bombers cobrirà aquest 2020 12 vacants de diferent rang amb l’objectiu de millorar el servei d’extinció d’incendis. Aquest és el principal acord de la reunió que aquest matí han mantingut al Palau Provincial els membres de la comissió de govern d’aquest organisme autònom de la Diputació, que ha aprovat per unanimitat les ofertes d’ocupació pública dels anys 2019 i 2020.

Per al diputat de Bombers, Abel Ibáñez, «amb aquesta decisió donem resposta a una de les demandes més sol·licitades pel col·lectiu de bombers, com és el reforçament dels equips humans, que se suma a la gran aposta que fins a hui hem fet en la renovació de la flota de vehicles». Ibáñez ha subratllat la seua voluntat «d’agilitzar quan més millor els procediments administratius perquè la incorporació del nou personal siga en el menor temps possible».

Al llarg d’aquest any 2020 es cobriran les 12 places aprovades avui mateix, que corresponen a sis de bombers, una de sergent, dos de cap, dos d’operadors de comunicació i una d’auxiliar administratiu. Amb el vist i plau de la comissió de govern, el pròxim pas és la publicació en el butlletí oficial de la província, que donarà pas a la publicació de l’oferta.

Directe