Ortells lliurarà les creus de Santa Llúcia per Sant Antoni i Sant Blai

A més, enguany s'inaugurarà el nou consultori mèdic de la localitat

Aquest cap de setmana Ortells viurà les seues festes en honor a Sant Blai i Sant Antoni. Com ja ve sent habitual en les últimes edicions amb la intenció de que tothom puga assistir a la major part dels actes, les celebracions començaran aquest divendres set de febrer a les deu de la nit amb la cercavila dels gaiteros i l’encesa de la barraca a les onze de la nit amb la participació de botargues, repartiment de pastes, moscatell i aiguardent.

El dissabte dia 8 és el dia en honor a Sant Blai que aquest any compta amb la inauguració del nou consultori mèdic de la població i l’acte amb l’entrega de la creu de Santa Llúcia als alcaldillos de la localitat.

El diumenge continua la festa amb missa processó i retaule a més d’un vi d’honor i el dilluns al matí es celebrarà la missa de difunts. Així mateix, la regidora invitava a tothom a assistir als actes.

Les festes de sant Blai i Sant Antoni d’Ortells són les dates més esperades per tots els veïns del poble que cada any tornen als seus orígens per viure amb amics i familiars la festa de la forma més tradicional.

Directe