Torna el Tractor Amarillo i ho farà amb un videoclip rodat a Morella

Zapato Veloz ha publicat ja un avanç del que serà la reedició d'aquest èxit

Video Thumbnail
ZAPATO VELOZ teaser oficial tractor amarillo 2020
Zapato Veloz ja ha publicat les primeres imatges del nou videoclip del mític “Tractor Amarillo”. Sota el nom “The Tractor Amarillo Returns... 2020”, la formació ha reeditat aquesta coneguda cançó, i fa un mesos, gravava part del seu videoclip a Morella. Un passeig en tractor per alguns masos del ter

Zapato Veloz ja ha publicat les primeres imatges del nou videoclip del mític “Tractor Amarillo”. Sota el nom “The Tractor Amarillo Returns… 2020”, la formació ha reeditat aquesta coneguda cançó, i fa un mesos, gravava part del seu videoclip a Morella. Un passeig en tractor per alguns masos del terme o una peculiar boda a la plaça de l’Arxiprestal, això ens deixa veore el “teaser” o avanç del videoclip que es preveu que s’estrene durant les pròximes setmanes.

Zapato Veloz és un grup que va comptar amb un gran èxit a la dècada dels 90, i ara, quasi 30 anys després, el productor J.M. Osuna contacta amb Javier Díaz, component original del grup, per iniciar una nova etapa amb les actualitzacions dels seus temes més coneguts.

Directe