Vilafranca limita el trànsit per la neu i agraeix la paciència dels veïns i veïnes

Es demana màxima precaució pel perill de despreniments

L’Ajuntament de Vilafranca continua treballant per restablir la normalitat en el municipi després de les fortes nevades de principis de setmana.Des del consistori s’ha demanat als veïns i veïnes que no tire el fem en els contenidors municipals fins que no es restablisca el servei de recollides.

Així mateix, s’ha informat de fortes restriccions en la circulació a causa de les grans acumulacions de neu i falta d’espais d’aparcament. Per tot, s’ha demanat als veïns i veïnes que no utilitzen el vehicle particular a no ser estrictament necessari i s’ha recomanat no visitar el municipi, a no ser necessari, fins que la circulació i els aparcaments estiguen restablerts. De la mateixa manera, es demana màxima precaució i no caminar sota les teulades dels edificis per perill de despreniments.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’agraeix la col·laboració i paciència de tots els veïns i veïnes que han patit i pateixen els efectes de la borrasca Gloria.

Cal assenyalar que aquesta vesprada està prevista la visita del President de la Generalitat, Ximo Puig, per a conéixer l’estat de la localitat i com ha afectat el temporal de neu.

Directe