Morella manté els centres educatius oberts però sense transport escolar

A Vilafranca romandran tancats donada la situació meteorològica

Morella manté els centres educatius oberts però sense transport escolar

L’Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana manté, per a aquest dilluns 20 de gener la situació d’emergència per nevades a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports, entre altres, donat a que la neu continua caient i es preveu que així ho faigue durant tot el dia d’avui i també dimarts.

A primeres hores del matí els equips llevaneus del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló han tornat a posar en marxa les seues respectives rutes “després d’una nit relativament tranquil·la” i, per a aquesta Borrasca Gloria “realitzaran rutes de neteja per totes les carreteres assignades al Consorci”, han apuntat mitjançant les xarxes socials.

Pel que fa a nivell local, també a primera hora a Morella “el dispositiu de les brigades municipals i Policia Local, pel temporal de neu” iniciava els seus treballs. “De moment, poca precipitació però temperatures molt baixes”, pel que fonts municipals demanen “molta precaució amb les plaques de gel”.

Des de l’Ajuntament de Morella també s’informa que “els centres educatius romandran oberts avui”, tot i que es “recomana accedir a peu”. El que sí s’ha suspès és el transport escolar.

A Vilafranca “a causa de les previsions meteorològiques, el dilluns 20 de gener se suspenen les classes a l’Escola Infantil Municipal, al col·legi d’en Blasc d’Alagó, a l’Institut de secundària i batxillerat”.

A Cinctorres els centres educatius es mantenen oberts per al dia d’avui, encara que es recomana accés peatonal. El servei de menjador es manté obert. Avui, però, no hi haurà serveis socials a la localitat. Els col·legis d’Olocau del Rei, Portell i Castellfort no obrin les portes aquest dilluns a causa del temporal. Tampoc hi haurà escola a Forcall, però sobretot perquè avui és festa local després de la festa de Sant Antoni.

Anit, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, visitava el Centre de Coordinació d’Emergències (112) per a conèixer el dispositiu preparat a nivell autonòmic davant del temporal, demanant precaució a la ciutadania.

Directe