Les carreteres comencen a necessitar cadenes i es recomana no circular

L'Ajuntament de Vilafranca demana que ningú ixque ni vulgue entrar al poble

Les carreteres comencen a necessitar cadenes i es recomana no circular
Foto: @AjVilafranca / @AjMorella

Tal i com marcaven les previsions, la neu ha començat a caure aquesta matinada arreu del nostre territori. Encara que en algunes localitat ho ha està fent d’una forma intermitent a carreteres i altres tipus de vials ja comencen a sorgir els primers problemes que, tot indica, aniran augmentant al llarg del dia i, sobretot, de cara a demà dilluns. Pots seguir-ho en directe a comarquesnord.

Per exemple, el servei d’emergències 112 de la Generalitat apunta que la les carreteres CV-15 (des del km 43 a límit de província) i a la CV-12 (entre Ares del Maestrat i Morella) es necessari l’ús de cadenes per a circular.

Aquest servei d’emergències, a les 11 del matí jq “també ha rebut dos telefonades relacionades amb neu a la carretera a Ares del Maestrat i Castellfort”, apunten.

Ni entrar ni
eixir de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca, per la seua part, ha donat l’avís important on indica que “ningú ixque en cotxe de Vilafranca ni faça intenció d’arribar al poble des d’altres localitats. Hi ha molts problemes a les carreteres i qualsevol cotxe creuat dificulta moltíssim el treball dels equips de les llevaneu”.

Els bombers, ja de bon matí, han activat un total de 9 màquines llevaneus del Consorci Provincial depenent de la Diputació de així com també s’han mobilitat els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana per a realitzar rutes de nevades a les carreteres de l’interior nord, Els Ports-Tinença de Benifassà, l’Alt Maestrat i l’Alcalten. Els bombers també fan la recomanació “d’evitar circular per carreteres afectades per neu”

Directe